Що змушує чоловіків повертатись до колишніх

Після розлучення більшість чоловіків намагаються повернути колишню. Особливо це стосується тих, хто розірвав стосунки за власною ініціативою.

Чоловіки розуміють, кого і що втратили лише за сім місяців. Саме тоді з'являється думка повернутись, пише ukr.media.

Розчарування у холостяцькому житті

Психіка чоловіків улаштована інакше. Розлучення вони переносять простіше. Вони думають про нове, приголомшливе життя, свободу, відсутність обмежень. Майбутнє здається їм щасливою казкою.

Але реальність далека від фантазій: порожня квартира, брудний посуд у раковині, туга у квартирі. Незабаром чоловік починає згадувати плюси сімейного життя, а негативні моменти стираються з пам'яті. Зазвичай так відбувається за сім місяців чи півтора року після розриву. В емоційному пориві чоловік намагається повернутись, щоб вибудувати стосунки заново.

Почуття власності

Коли стаєте незалежною і вчитеся бути щасливою, чоловік несподівано відчуває ревнощі. Йому самому незрозуміло, чому так зачіпає колишня. Та припустити, що цей скарб дістанеться іншому, він не може.

Подписывайтесь на наш телеграм канал новостей - INKORR

Тому через півроку-рік колишні обранці намагаються зрозуміти, чи впливають вони на вас емоційно. Якщо на дзвінки та повідомлення не відповідаєте, то азарт лише наростає. Йому здається, що він закоханий, що готовий повернути обраницю. Як тільки вона підкоряється, чоловік втрачає інтерес, знову залишає дівчину з розбитим серцем.

Кохання

Щоб зрозуміти свої почуття, треба втратити або опинитися на відстані. Якщо пара розлучилася, то має непоганий шанс почати все заново. Але якщо змогла проговорити і подолати розбіжності, а також зрозуміли, що почуття не зникли на відстані. Вони можуть справді побудувати міцний союз, якому не страшні кризи.

У період війни багато пар не витримали емоційного навантаження. Проте стосунки завжди можна врятувати. Для цього потрібне бажання двох людей та трохи наполегливості.