Тиждень великих можливостей: астрологиня назвала п'ять найбагатших знаків зодіаку

Тиждень з 23 по 29 жовтня принесе фінансовий успіх тим, хто не втрачає віри у майбутнє і працює, не покладаючи рук. Це плідний період для бізнесменів та людей, які займаються наукою. Про це Gazeta.ua розповіла астрологиня Олена Максимова.

"Цей тиждень підкаже, хто є справжньою опорою, а хто ставить палиці в колеса, - говорить астрологиня. Не будьте надто відвертими з новими знайомими. Пам'ятайте: у здоровому тілі здоровий дух. Записуйтеся у басейн чи тренажерну залу. Не розпочинайте стосунки з людьми, заради яких треба йти на великі жертви. Змарнуєте час. Його краще присвятити собі, бо це тиждень великих можливостей. Найбагатшими знаками зодіаку будуть Тельці, Леви, Скорпіони, Козороги і Водолії".

Овен (21 березня 20 квітня)

Ваші успіхи викликатимуть заздрість в колег. Не хваліться досягненнями. Якщо не хочете втратити товариша, не позичайте йому гроші.

Телець (21 квітня 20 травня)

Добре почуватимуться ті, хто очистить простір навколо себе від брехливих і заздрісних натур. Не купуйте дорогі речі. Вам частіше ніж іншим знакам траплятимуться браковані товари.

Близнюки (21 травня 21 червня)

Виникатимуть проблеми з пам'яттю. Користуйтеся нагадуваннями на смартфоні, щоб не забути про дні народження друзів, річницю шлюбу чи важливі родинні свята.

Рак (22 червня 22 липня)

Є шанс купити нерухомість. Не поспішайте, коли обираєте нову оселю, бо не помітите недоліків, які псуватимуть життя.

Лев (23 липня 23 серпня)

Якщо хочете повернути у своє життя багатство та успіх, вивчайте іноземні мови і їдьте на стажування за кордон.

Діва (24 серпня 23 вересня)

Годі працювати у режимі 24/7. У вихідні відкладіть справи, тоді будете більш продуктивні протягом тижня. Цікаві пропозиції отримаєте у четвер.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Коли чекати на кінець війни астрологиня дала прогноз на 2024 рік

Терези (24 вересня 23 жовтня)

Створіть затишок у домі. Оновіть меблі і техніку. Варто купувати автомобілі, але зачекати з пошуком нерухомості. Відмовтеся від дієти. Харчування має бути повноцінним.

Скорпіон (24 жовтня 22 листопада)

З'явиться маса нових можливостей. Довіряйте своїм передчуттям, умійте зачекати, ризикуйте та проявляйте наполегливість.

Стрілець (23 листопада 21 грудня)

Здобувайте вищу освіту, записуйтеся на онлайн курси. Це вдалий час для навчання та набуття досвіду. Зумієте покращити фінансову становище.

Козоріг (22 грудня 20 січня)

Не варто змінювати зачіску у середу і суботу. Новий образ вам не сподобається. До стоматолога ідуть у вівторок. Успішними себе відчують люди, які займаються торгівлею.

Водолій (21 січня 20 лютого)

Життя поставить перед вибором: укладати шлюб чи переїжджати до коханих без штампу у паспорті. Цивільні шлюбі будуть недовготривалими. Освідчуйтеся і узаконюйте стосунки.

Риби (21 лютого 20 березня)

Робота краще вдаватиметься у вівторок і суботу. Не відмовляйтеся від додаткового заробітку. Беріть з собою на роботу домашні страви. Відмовтеся від фаст-фуду, аби не нагадали про себе шлункові розлади.

Астрологиня розповіла, для яких трьох знаків кінець 2023-го буде найщасливішим періодом у році.