Влада готує рішення для надійного проходження опалювального сезону, - Володимир Зеленський

Влада готує рішення для надійного проходження опалювального сезону, - Володимир Зеленський

У своєму зверненні Президент України Володимир Зеленський повідомив про приєднання нових країн до комюніке Саміту миру, зокрема Організації американських держав та Антигуа і Барбуда.

"Увесь світ ми сприймаємо як рівних, і в цьому - наша ідеологічна відмінність від Росії у міжнародних відносинах", - підкреслив Зеленський.

Президент також розповів про плани створення груп для роботи над пунктами Формули миру, зокрема щодо повернення енергетичної безпеки та захисту від російського енерготерору.

"Світ і в цьому здатен допомогти. Вже на липень ми готуємо перші кроки саме в цьому напрямі", - зазначив він.

Зеленський провів нараду з урядовцями щодо ситуації з енергетикою та доручив представити деталі того, що держава може зробити для надійного проходження опалювального сезону.

Крім того, Президент зустрівся з маршалком польського Сейму та обговорив захист України від російських терористичних ударів.

У зверненні Зеленський подякував воїнам Національної гвардії України, Державної прикордонної служби, Національної поліції та ДСНС України.

"Україна завжди пам'ятатиме своїх героїв і буде вдячною кожному й кожній, хто відстояв нашу державність, нашу незалежність. Україна має перемогти!" - наголосив Президент.

Читайте также: