Жадану "прилетіла анафема", а російським "мальчікам в трусіках" ATACMS - кращі меми тижня

Цього тижня користувачі соціальних мереж відреагували на удари по російських окупантах далекобійними ракетами ATACMS, які Сполучені Штати Америки передали Україні.

Gazeta.ua зібрала найцікавіше.

Управління стратегічних комунікацій Збройних сил України повідомило про удари по аеродромах біля захопленого росіянами Бердянська Запорізької області і під тимчасово окупованим Луганськом. Було уражено гелікоптери та обладнання аеродромів.

Президент України Володимир Зеленський подякував США і сказав, що ATACMS себе показали.

Подписывайтесь на наш телеграм канал новостей - INKORR

Також у мережі відреагували на заяву представників УГКЦ видалити кліп співачки Христини Соловій і письменника Сергія Жадана на пісню "Серце".

Музичний кліп зняли у храмі св. Андрія у Львові. Церковники заявили, що кліп "пропагує антихристиянські цінності", "порушує суть та сценарій", про який вони "наперед були поінформовані".

Не оминуло уваги і повідомлення ЗМІ про гучне весілля експрацівниці територіального управління Державного бюро розслідувань Роксолани Москви з колишнім прокурором Ростиславом Ільницьким у п'ятизірковому комплексі Emily Resort, що поблизу Львова.

Колишніх чиновників розважали Олександр Пономарьов, Ольга Полякова і Дзідзьо. У ДБР прокоментували, що подібні розкоші в умовах війни є неприпустимими.

Раніше у мережі висміяли представника країни-агресорки Російської Федерації при ООН Василя Небензю і колишнього позаштатного радника керівника Офіса президента Олексія Арестовича.

Також створили меми про прихід телеведучих каналу "1+1" в суд до підозрюваного в шахрайстві і заволодінні 9,2 млрд грн ПриватБанку олігарха Ігоря Коломойського.