Серіали 2024: найкращі серіали 2024 року

Останні роки показали, що серіали, особливо у нинішніх реаліях, давно вийшли на перший план. Наприклад, серіали 2024 вже досить різноманітні, але й завдячують своїй популярності тому самому періоду епідемії та поганої роботи кінотеатрів.

Вже з 2019 року серіали стали приносити у рази більше грошей, ніж фільми. Саме тому кожен серіал 2024 вже має багато очікувань. Мова про кожен новий серіал. Що важливо, серіали 2024 року мають неймовірну різноманітність, і це скоріше необхідність — публіка стала вимогливою і навіть розбещеною.

серіали 2024

Втім, великий вибір, якщо розглядати нові серіали 2024 року, дає і більше можливостей підібрати якісні серіали. Будь вони нові чи довгоочікуване продовження старих історій. У будь-якому разі вони вже цікаві глядачам.

Найкращі серіали 2024: своєрідний ТОП

Серед каналів, що випускають якісні серіали є свій рейтинг. Гонка каналів уже давно вийшла на новий рівень. Хто зараз рятує справді якісні роботи:

  • HBO;

  • Netflix;

  • Hulu;

  • Apple TV+;

  • Amazon Prime Video;

  • Disney+.

Звичайно, є канали і менші, але у них значно менше від популярних серіалів. Втім, скидати їх з рахунків також не варто.

серіали 2024

Що стосується жанру, то і тут на глядача чекає різноманітність. У 2024 році повно новинок у галузі наукової фантастики, детективів, сатири та аніме. Загалом, вибрати є з чого.

Симпатик

У 2024 році канал HBO поспішив випустити цікавий і місцями заплутаний серіал. Головні ролі у ньому зіграли Пак Чхан У та Дон МакКеллар.

Основна дія відбуватиметься у 1975 році. Тільки закінчилась В'єтнамська війна, а в центрі сюжету опинився хлопець. Що цікаво, до кінця не буде зрозуміло, як його звуть і яке в нього було минуле. Хлопець спочатку потрапляє до табору для біженців, де життя теж несолодке. Далі починаються найнеймовірніші події, які просякнуті і трагічними подіями, і спогадами про війну. Що цікаво, у серіалі одразу кілька ниток розповіді.

Що ще потрібно знати про серіал: роман, за яким було знято серіал “Співчутливий” В'єт Тхань Нгуєна отримав Пулітцерівську премію у 2016 році. Свого часу він став справжньою сенсацією, і, за логікою, мав отримати свою екранізацію (рано чи пізно).

Незважаючи на те, що виробництвом займався канал HBO, вони передбачливо взяли як режисер корейця Пак Чхан Ука (він же брав участь у створенні фільму "Олдбой").

серіал 2024

Акторський склад теж вийшов більш ніж вражаючим. Серед акторів на екрані можна було помітити Роберт Дауні молодший та Сандра О. Звичайно, вони не з'являться, як головні герої, але це вже окремі подробиці. Подейкують, що серіал може стати сіквелом до "Апокаліпсису сьогодні".

Що стосується реакції глядачів, то вона була не однозначною. Це той випадок, коли серіал або відразу захопить, або навпаки відштовхне своїм нетривіальним сюжетом.

Режим

Серіал, який вже завоював кохання публіки, “Режим”. Його виробництвом також займався канал HBO. У розрізі сьогодення сюжет серіалу більш ніж реалістичний.

У центрі сюжету канцлер країни, яка не існує. Виробники серіалу спеціально не окреслили територіальну прив'язку цієї держави. Країна відрізняється своєю формою правління (так звана актократія). До канцлера приїхав посол США, який намагається домовитись про співпрацю. Ця подія запускає цілу низку ситуацій, адже канцлер відчуває, що назріває революція.

Вже з цієї події показують рік, коли верхівка влади намагається утримати владу та придушити революцію. Загалом серіал вийшов сатиричним і досить цікавим. У ньому показані спірні питання рівноправності, правий і обов'язків.

Аватар: Останній захисник

На початку 2024 року Netflix почав випускати свої серіали, що й не дивно. Платформа намагалася надолужити "упущене", і буквально наздогнати інші канали. Саме тому у лютому платформа випускає серіал "Аватар".

У центрі сюжету вигаданий світ, який розділило 4 плем'я. Кожен із них символічно поклоняється одній із стихій. Кожен племен має свій правитель, який цією стихією і управляє. Тільки так створюється гармонія, завдяки якій все працює.

серіал 2024

Аватар – маг, який займається своєрідною магією. Вона також пов'язана із стихією. Він вміє керувати водночас кількома стихіями. Сюжет починається з того, що маг зненацька зникає, що починає загрожувати гармонії стихій. Через хаос між племенами починається конфлікт. Плем'я Вогню хоче захопити всю владу, скориставшись ситуацією.

Серіал "Маг" не перша спроба запустити окремий кіновсесвіт. Втім, перші спроби у 2010 році ситуація не склалася сприятливо, і кіновсесвіт помер у зародку. У 2024 році друга спроба вийшла успішною. Серіал глядачі зустріли з ентузіазмом.

Тонуча весна

З початку 2024 року Apple TV+ випустив свою новинку, не відступаючи від конкурентів. Творцем серіалу виступив Пітер Крейг.

У центрі сюжету двоє друзів, які займаються крадіжкою у Філадельфії. Вони швидко стають досить успішними шахраями, які намагаються грабувати великі та дорогі будинки.

Просте завдання раптово обертається великими проблемами для друзів. Загалом серіал схожий на стиль Нарко чи Сікаріо. У серіалі багато мафії, таємниць, підкупів та інших моментів, які перетворюють звичним для всіх сюжет справжні пригоди на межі.

Кримінальна драма такого плану стала ковтком свіжого повітря для багатьох. Серед фентезі та супергероїв, жанри, які відійшли на другий план, почали поступово повставати з попелу. Поки що складно сказати, наскільки проєкт за фактом закінчення року стане вдалою новинкою.

Усі збіги випадкові (Disclaimer)

2024 серіали

Ще одна новинка вийшла 2024 року від каналу Apple TV+. У центрі сюжету відома журналістка, яка випадково знаходить роман про незнайомця. Книгу підкинули, і незрозуміло хто й навіщо. У міру прочитання журналістка розуміє, що історія справжня, а не вигадана. Зокрема, в середині історії вона розуміє, що книга розповідає про її життя.