Скандал у столичному ресторані: чиновника Нацполіції звільнили після погроз бізнесмену

Конфлікт в ресторані Good Wine з участю працівника Нацполіції

У столичному ресторані Good Wine сталося сутичка, в якій взяв участь працівник департаменту стратегічних розслідувань Національної поліції України Віталій Манасян. Про це повідомив Максим Шкіль, голова Комітету з розвитку інфраструктури Федерації роботодавців України та засновник компанії "Автострада". Він був свідком цього інциденту.

Шкіль розповів, що сьогодні зранку він завітав до ресторану Good Wine, де заздалегідь забронював столик. Проте, коли він прийшов, йому сказали, що інший чоловік зайняв його столик. Незважаючи на вже заброньоване місце, офіціантки пояснили гостю, що цей стіл зарезервований. На це він відреагував грубими словами і відмовився віддавати стіл.

Ви дві дурепи, тут сидіти буду я.

Після того, як влада ресторану спробувала вирішити конфлікт з цим гостем, він почав загрожувати Шкілю та розповідати, що з ним ніхто не зможе справитися.

Ви навіть не уявляєте, хто ми...

Шкіль додав, що цей неприємний гість був працівником департаменту стратегічних розслідувань Національної поліції України - Манасян Віталій.

Після цього інциденту МВС провело службове розслідування та через дві години звільнило Манасяна з посади.

Скандалні тендери "Автостради" під час "Великого будівництва"

Зазначимо, що "Автострада" була замішана в скандалі щодо тендерів під час програми "Велике будівництво", де їй вдалося отримати більше мільярда гривень з бюджету. Ця компанія не єдина, хто залучався до таких сумнівних практик під час війни. Більше інформації про це можна знайти в матеріалі "Велике будівництво під час великої війни. Хто заробляє найбільше".

Екс-службовець з особливо скандальним минулим

Нещодавно стало відомо, що Олександр Лієв, екс-співробітник Департаменту військово-технічної політики, розвитку озброєння та військової техніки Міноборони, за яким йде підозра у розкраданні 1,5 млрд гривень на закупівлі боєприпасів, не буде заарештований. Крім того, Лієв, який раніше був міністром курортів і туризму Криму, опинився в центрі скандалу через свої зв'язки з Росією.