Спроба самогубства у ТЦК на Закарпатті: рідні потерпілого розповіли свою версію інциденту

Спроба самогубства біля ТЦК на Закарпатті
Спроба самогубства біля ТЦК на Закарпатті

Рідні призовника з Закарпаття розповіли про його самогубство

Рідні чоловіка, який намагався покінчити життя самогубством у Територіальному центрі комплектування та соціальної підтримки на Закарпатті, пояснили, як це сталося. За інформацією пресслужби Закарпатського ТЦК, його затримали при спробі незаконного перетину кордону і доставили до РТЦК та СП для уточнення військових даних. Але, як заявила дівчина, яка була з ним, спочатку його забрали прикордонники для перевірки особи в готелі у Виноградові, а потім почали звинувачувати у спробі перетину кордону.

Після цього чоловіка доставили до міста Хуст, де його били і знущалися над ним, після чого він вчинив самогубство. Наразі йому потрібна реабілітація. За словами дівчини, його побили і викрали особисті речі та документи. Їй вдалося впізнати одного з пристрасних нападників на фото.

Хабаров Є. В. знайдений з кров'ю та порізами на руках

За даними пресслужби РТЦК та СП, Хабаров Є. В. (потерпілий) був знайдений у вбиральні з кров'ю та порізами на руках.

Нагадаємо, що наприкінці 2023 року чоловік вистрибнув з вікна Чернівецького міського територіального центру комплектування та соціальної підтримки. Він заявив, що ніхто не тиснув на нього з боку працівників військкомату.

Інші випадки втечі від призову

У Мукачево чоловік втік із військкомату через вікно другого поверху, а в Волинській області засудили чоловіка, який ухилився від мобілізації через відсутність грошей на проїзд до військкомату.

Читайте також