США провели випробування сучасної зброї для боротьби з дронами

Американська компанія EOS Defense Systems USA протестувала свій новий дистанційний модуль з різноманітною зброєю, включаючи гармату, кулемет та ракети Javelin. Тестування показало ефективність модуля у нейтралізації дронів та ураженні наземних цілей на великій відстані.

Модуль R600 встановлений на армійську роботизовану машину підтримки піхоти. Він оснащений гарматою, кулеметом та ракетами Javelin. Додавання цих ракет зробило модуль ще більш ефективним у бойових ситуаціях.

Ця демонстрація показала підвищену вогневу міць R600 і наголосила на його ролі у підвищенні бойової ефективності легких сил. Додавання ракет Javelin, відомих своїми протитанковими можливостями, знаменує значний стрибок в ефективності, доступній передовим підрозділам.

Тести модуля проводилися в Національному навчальному центрі у Каліфорнії. Успішне тестування було оцінене старшими керівниками армії США, які відзначили його важливе значення для майбутніх конфліктів та потенційного придбання для армії.

Демонстрація модуля R600 відповідає стратегічним пріоритетам армії щодо використання безпілотних систем і дистанційно керованих систем для захисту бійців у бойових сценаріях.