Тищенко під час процесуальних дій розбив свій телефон

Тищенко розбив телефон під час процесу
Тищенко розбив телефон під час процесу

Народний депутат Микола Тищенко розбив свій мобільний телефон під час обшуку у його помешканні. Це видно на відеозаписі, опублікованому в мережі.

На кадрах видно, як слідчий звертається до Тищенка з проханням назвати своє прізвище. Депутат спочатку мовчить, а потім розбиває свій телефон. При цьому слідчий попереджає, що якщо Тищенко продовжить, його заарештують. 

[blockcode]

[blockquote]Нагадаємо, чинному народному депутату України Миколі Тищенку повідомлено про підозру через незаконне позбавлення волі колишнього військовослужбовця у Дніпрі. Про це повідомляє пресслужба Державного бюро розслідувань (ДБР).[/blockquote]

За даними слідства, група осіб за вказівкою народного депутата України позбавила волі колишнього військовослужбовця ЗСУ у Дніпрі. Це сталося за допомогою фізичної сили та спецзасобів. 

Поліція розпочала два кримінальні провадження щодо бійки, яка сталася в центрі Дніпра.

Народний депутат Микола Тищенко прокоментував інцидент, який стався у Дніпрі з участю людей у військовій формі та колишнього бійця спецпідрозділу Kraken Дмитра Павлова. Він заявив, що Павлов є начальником безпеки ботоферми і спровокував поліцейського разом зі своїми хлопцями.

Читайте також