Головна

Трилери 2024, найкращі фільми трилери 2024 року

Постер фільму Трилери 2024 року

Трилери продовжують свою ходу як провідного жанру кіно. Перша половина цього року не виняток. Адже трилери 2024 року вже встигли здивувати та увійти до рейтингу найкращі трилери 2024 або навіть останніх років.

Створюючи ТОП таких фільмів, можна зважати на класику такого жанру: тобто всі важливі елементи трилера.

Які трилери входять у ТОП: найкращі з найкращих?

Потрібно розпочати з того, що жанр трилера в кіно відрізняється від інших жанрів не лише своїм фокусом на створенні напруженої атмосфери, а й своїми унікальними характеристиками. По-перше, трилери зазвичай орієнтовані створення інтриги і специфічної напруги. По-друге, трилери часто включають елементи небезпеки або загрози, будь то злочин, погоні, змови або інші форми потенційної небезпеки для персонажів. Це створює додаткову напругу та драму, які відрізняють трилер від інших жанрів.

Також трилери часто мають складну таємницю, адже такі фільми найчастіше будуються на загадках, таємницях чи змовах, які глядач має розгадати разом із персонажами. Це може включати різні повороти сюжету і несподівані розвитку подій, які роблять перегляд захоплюючим і захоплюючим.

трилери 2024

Зрештою, трилери часто мають швидкий темп, щоб підтримувати напругу та інтригу протягом усього фільму. Загалом цей жанр фільму має заслужену популярність.

Культовий вбивця

2024 року в січні вийшов досить цікавий фільм у жанрі трилер. Cult Killer також отримав елементи драми, криміналу та детективу.

У центрі сюжету — приватний детектив. Він разом із напарницею займаються розслідуванням вбивства колеги. Несподівано, одне вбивство переростає у розслідування цілої серії. Виявляється, у місті орудує серійний убивця. Щоб розплутати ситуацію, детективу доведеться спілкуватись із цим маніяком.

трилери 2024

Фільм також відрізняється не лише сюжетом, а й чудовим акторським складом. Головні ролі зіграли Антоніо Бандерас та Шеллі Хеннінг.

Кухня

Ще один трилер вийшов на початку 2024 року. Його виробництвом займалася Великобританія та США. Крім трилера у фільмі є елементи фантастики, драми та пригоди.

У центрі сюжету Лондон 2040-го. Таке місто мало чим відрізняється від нинішнього, хіба що ціни зросли на житло. Справа в тому, що прогрес не стояв дома. Машини замінили людей, а ті лишилися без роботи. Водночас держава вирішила відмовитися від соціальної допомоги громадянам. Так люди опинилися за межею бідності.

Біднякам нічого не залишається, лише займатися криміналом. Останнім для них притулком стає так названа кухня.

Загалом фільм вийшов як цікава дистопія про економічну кризу у Великій Британії.

Будинок біля дороги

У березні 2024 року вийшов ще один цікавий трилер. Окрім основного жанру, у ньому є багато сцен бойовика.

У центрі сюжету боєць, який давно забув про свої славні часи. Зараз він працює вибивалою в маленькому барі в місті, яке ще менше. Окрім місцевих жителів, які регулярно люблять напиватися, чоловікові доводиться протистояти навіть мафії.

трилери 2024

Фільм є рімейком фільму з такою самою назвою. У новій версії з'явився новий знаменитий режисер, і новий акторський склад. Головну роль відіграв Джейк Джілленхол.

Байкери

Вже в червні на екрани вийде цікавий трилер. Драма, кримінал, трилер, у цьому фільмі всього вистачатиме. The Bikeriders розповідає про непростий період у 1960-х, коли в Чикаго було більше мафії, ніж звичайних мешканців. У ті ж роки з'явилися найвідоміші байкерські клуби.

У центрі сюжету опиниться одна з таких банд, яка нарощуватиме свої сили.

найкращі трилери 2024

Головні герої стрічки — голова клубу у виконанні Тома Харді та молода пара, яку грають Остін Батлер та Джоді Комер. Загалом фільм обіцяє бути динамічним і дуже цікавим.

Trap

Наприкінці літа на екрани вийде фільм спільного виробництва США, Великобританії та Ємену. Головними жанрами, окрім трилера, стануть жахи та драма.

Поки що про фільм відомо небагато. У центрі сюжету буде концерт, де відбуватимуться загадкові та страшні речі. Загалом саме ідея здається більш ніж оригінальною.

Також відомо, що головні ролі дістануться Джошу Хартнетту та доньці режисера Салеці Шьямалан.

Джокер: Шаленство на двох

Наприкінці року намічається ще одна цікава прем'єра. У прокат вийде фільм під назвою Joker: Folie a Deux. Виробництвом картини повністю займалися США.

Загалом у фільму ціла «солянка» з жанрів:

  • мюзикл;

  • трилер;

  • драма;

  • кримінал.

Офіційну прем'єру призначено на 4 жовтня.

найкращі трилери 2024

Цей фільм стане продовженням історії Джокера Тодда Філліпса. Тобто, по суті, йдеться про довгоочікуваний сіквел. Також у фільмі з'явиться Харлі Квін. Її виконає Леді Гага, яка дуже довго готувалася до цієї ролі.

Загалом фільм не новий, точніше такий персонаж часто з'являвся в кінематографі, втім, цього разу фільм буде знятий як мюзикл, що вже несподівано. Тому на цю роботу всі чекають з великими очікуваннями.

Alto Knights

Якщо хочеться обрати цікавий фільм з елементами трилера, можна звернути увагу і на цю картину. Випустять її у Великій Британії, а прем'єра відбудеться вже 15 листопада. Окрім трилера у стрічці буде драма, кримінал і навіть реальна історія. Загалом виробники обіцяють вибухову суміш.

Фільм вийшов класично ганстерським, що й не дивно. На Заході люблять такі фільми, хоча останніми роками вони втратили колишню популярність.

У сюжеті закладено неймовірно складну війну кланів. Боси італійської мафії ніяк не можуть розділити сферу впливу, через що починається війна. Ролі обох мафіозі виконає Роберт Де Ніро. Важко оцінити внесок цього актора у розвиток та популярність фільмів про ганстерів. Звичайно, від трилера в такому фільмі буде дуже мало, але на цьому акцент творці і не роблять. І сам фільм, за прогнозами експертів, вийде спірним, хоча, ймовірно, досить цікавим. Глядачі ж очікують, що картина виправдає усі очікування.

Читайте також: