У Білгороді прогриміли вибухи: є постраждала та руйнування (фото, відео)

Вибухи в Білгороді, є постраждалі
Вибухи в Білгороді, є постраждалі

У ніч на 25 червня російське місто Білгород було атаковане безпілотниками, що призвело до поранення жінки та пошкодження багатоквартирного будинку. Про це повідомив губернатор Білгородської області В'ячеслав Гладков.

Губернатор зазначив, що внаслідок атаки жінка отримала травму голови та перелом руки.

«У Білгороді розбиті вікна у чотирьох квартирах та чотирьох багатоквартирних будинках. У одному приватному будинку пошкоджені дах та фасад. Також пошкоджені фасади двох комерційних будівель, чотири автомобілі та газопровід», – написав Гладков.

Також повідомляється, що у містечку Північний, що знаходиться в Білгородському районі, у трьох квартирах багатоквартирного будинку також були розбиті вікна.

Нагадаємо, що у ніч проти 17 червня безпілотники атакували тракторний завод та Новолипецький металургійний комбінат. Також зазначається, що вибухи відбулися в Воронезькій області.

Раніше в Саратові стався сильний вибух на газосховищі. Вогонь та дим було видно на відстані кількох кілометрів. Причиною пожежі був витік газу. Місяць тому поруч робили вирубку дерев, робітники скаржилися на запах газу.

Читайте також