У «Дії» з'явилася можливість виправляти помилки в даних про місце проживання

Виправлення помилок в даних про місце проживання
Виправлення помилок в даних про місце проживання

Міністерство цифрової трансформації розпочало новий сервіс - зміну даних про місце проживання. Про це повідомила пресслужба міністерства у Telegram.

За допомогою сервісу в Реєстрі територіальної громади можна актуалізувати дані про місце проживання, виправити помилки у цифровому паспорті та отримати витяг без походу до установ та подання документів.

Сервіс буде корисний для тих, хто замовив витяг з помилками про місце проживання, а також для тих, у кого дані в особистому або дитячому витягу застарілі. Також він стане у нагоді тим, хто не має зазначеного місця проживання у цифровому паспорті або у кого вказана неправильна дата реєстрації.

Варто зауважити, що сервіс не змінює зареєстроване місце проживання, а лише оновлює дані про нього.

Також в «Дії» було запущено новий сервіс - е-Підприємець, який об'єднує 10 інших послуг і спрощує відкриття власної справи. Цей сервіс дозволяє підприємцю самостійно обрати необхідні послуги для різних видів малого бізнесу, таких як кафе, салони краси, магазини, ІТ. Для цього користувач заповнює опитувальник, який допомагає уточнити набір послуг.

До інших нових послуг, які найближчим часом будуть доступні у «Дії», входять свідоцтва про шлюб, розлучення та зміну імені.

Читайте також