У Криму пролунали вибухи: росіяни заявили про атаку безпілотників

У Криму пролунали вибухи: росіяни заявили про атаку безпілотників

У ніч проти 17 травня у тимчасово окупованому Криму сталося кілька вибухів. У Севастополі пройшла атака безпілотних літальних апаратів, що були знищені стрілецькою зброєю. Зараз немає пошкоджень громадянській інфраструктурі. Михайло Развозжаєв, гауляйтер Севастополя, закликає жителів залишатися спокійними та довіряти лише офіційним джерелам інформації.

Також у соціальних мережах повідомляють про атаку безпілотників у Балаклаві і відповідь російського протиповітряного оборонного комплексу.

Наближаючись до опівночі, в Криму знову почулися вибухи в Джанкойському районі. Про це інформують підписники Telegram-каналу "Кримський вітер".

Пізніше стало відомо, що в Балаклаві відключили електроенергію, хоча вуличні ліхтарі все ще працюють. Також російські окупанти продовжують боротьбу з безпілотниками в цьому місті. В мережі почалися припущення про те, що могли бути атаковані електростанція в Балаклаві.

Крім того, у деяких районах Севастополя також несподівано зникло світло.

Нагадаємо, що в ніч на 16 травня росіяни повідомили про нову атаку на Крим. Зокрема, розповідали про атаку протиповітряного оборонного комплексу в Севастополі. Пізніше стало відомо, що атака була спрямована на паливний склад на аеродромі Бельбек, де розпочалася пожежа.

Це уже друга атака на аеродром Бельбек за останні кілька днів. У ніч на 15 травня також відбулися вибухи в цьому районі, які почули жителі Євпаторії та Бахчисарайського району.

Читайте також: