У Криму пролунали вибухи: що відомо

У Криму лунали вибухи: оголошено повітряну тривогу

Увечері 23 березня в тимчасово окупованому Криму оголошено повітряну тривогу і лунали вибухи. Цю інформацію повідомляють місцеві пабліки та голова окупаційної влади Севастополя Михайло Развожаєв.

Окупанти перекрили рух транспорту над Кримським мостом та просять людей не підходити до вікон.

За повідомленням телеграм-каналу "Кримський вітер" та свідчень місцевого жителя, у Севастополі пролунало декілька вибухів, а о 22:29 ще чотири. Також на місці розташування 810 бригади морської піхоти були зафіксовані прильоти і пожежа в Козачій бухті.

Заява окупаційного "губернатора" Севастополя Михайла Развожаєва свідчить про роботу повітряно-протиракетного оборони в місті. Він також повідомив про збиття декількох повітряних цілей над Кримом.

Розвідка підтвердила, що дим у районах внутрішнього рейду, Севастопольської та Південної бухт є результатом використання табельних засобів маскування. За словами Развожаєва, на одній з вулиць випали уламки, автомобіль та трава загорілись.

Михайло Развожаєв додав, що над Кримом було збито більше 10 ракет. Одна з них влучила в офісну будівлю, але рівень пошкоджень поки не відомий. Також уламки нібито впали на п'ятиповерховий будинок, де була пошкоджена газова труба.