У Маріуполі окупанти запустили тестовий потяг з порту до міста (відео)

Тестовий поїзд запущений у Маріуполі

Російські окупанти запустили тестовий поїзд у місті Маріуполь на Донеччині. Маршрут з'єднує порт міста з іншим населеним пунктом. Про це повідомив Петро Андрющенко, радник міського голови Маріуполя.

За його словами, будівництво залізничного мосту майже закінчено в районі Гранітного.

Серія вибухів у Маріуполі

У ніч на 24 квітня у місті Маріуполь сталася серія сильних вибухів. Причиною можуть бути "прильоти", однак офіційно це не підтверджено місцевою "владою". Про це повідомив Петро Андрющенко, радник міського голови Маріуполя.

За його словами, було зафіксовано щонайменше 12 вибухів, які сталися о 01:20. Вони були почуті в усьому місті та на узбережжі. Також стало відомо, що ракетна небезпека оголошена на півдні, але сигналів повітряної тривоги не було. Причину вибухів наразі встановлюють.

Андрющенко також зазначив, що можливою причиною є "прильоти", але деталі поки що невідомі.

Інформація про війну з Росією

Наразі триває 791-а доба повномасштабної війни Росії проти України. За останню добу було зафіксовано 101 бойове зіткнення. Російський ворог здійснив п'ять ракетних та 77 авіаційних ударів, а також 76 обстрілів з реактивних систем залпового вогню по позиціях наших військ та населених пунктах.

Авіація Сил оборони завдала ударів по 17 районах зосередження ворожого особового складу та одному зенітно-ракетному комплексу. Ракетні війська також завдали ураження наземній станції управління БПЛА, району зосередження озброєння та військової техніки, двом районам зосередження ворожого особового складу, засобу протиповітряної оборони та іншим важливим об'єктам противника.