У Варшаві затримано двох поляків за напад на українців

Затримані поляки під час нападу
Затримані поляки під час нападу

Двох громадян України побили та поранили ножем два хлопці у Варшаві. 21- та 24-річних зловмисників затримали поліцейські і вони ув'язнені на три місяці. Цю інформацію повідомляє TVP Warszawa.

За даними, все почалося зі сварки між чотирма чоловіками - двома поляками і двома українцями. Слова перетворилися на дії і поляки напали на українців, побили та поранили їх, а потім втекли. Інцидент трапився вночі на Рондо Дашинськєґо. Швидка допомога була викликана на місце і доставила постраждалих до лікарні з тілесними ушкодженнями, повідомила Марта Суловська з поліції Волі.

Поліція встановила особи двох хуліганів, яким є 21- та 24-річні хлопці. Першого поліція затримала в день інциденту, другого - декілька днів пізніше.

Затриманих обвинувачують у здійсненні кримінального нападу з використанням ножа, який призвів до серйозних тілесних ушкоджень та пов'язаний з небезпечними для життя пораненнями одного з постраждалих. Їм також стягують ушкодження органу або здоров'я іншого учасника, розповіла поліцейська.

За клопотанням прокуратури та за рішенням суду, їх тимчасово заарештували на три місяці.

Раніше повідомлялося, що в Мурнау на півдні Німеччини невідомий наніс смертельні ножові поранення двом українцям. Затримали підозрюваного, і, за даними поліції, це росіянин.

Нагадаємо, що у лютому був вбитий 17-річний український баскетболіст Володимир Єрмаков, який виступав за молодіжну збірну. За інформацією, в Дюссельдорфі група невідомих напала на Володимира Єрмакова та його друга Артема Козаченка з ножами.

Читайте також