Українські партизани підірвали окупантів біля "виборчої дільниці" у Скадовську

Українські партизани підірвали окупантів біля

Російські окупанти провели "вибори Путіна" на тимчасово захоплених територіях України

На тлі так званих "виборів Путіна", що відбулися на окупованих територіях України, пролунав вибух. За даними Центру національного спротиву, п'ять окупантів отримали поранення.

Протести на окупованих територіях

Патріоти на окупованих територіях активно перешкоджають проведенню фейкових виборів Путіна. Вибух стався під час проходження окупаційних військ біля "виборчої дільниці", коли вони здійснювали патрулювання. 5 окупантів потрапили до лікарні через отримані поранення.

Виключення проведення "виборів"

У зв'язку з нездатністю забезпечити безпеку своїх військ, окупаційна адміністрація Скадовська фактично відмінила далі проведення "виборів Путіна". Замість цього було організовано так зване голосування за місцем проживання.

Російська пропаганда

Пропагандисти з Росії намагаються скрити факт поранення п'ятьох російських військових, заявляючи, що вибух був спрямований на мирних жителів і трапився через детонацію вибухового пристрою, що був закладений у сміттєвому баку.

Президент РФ Володимир Путін управляє Росією практично 25 років і не терпить конкуренції. Тому для наступників його режиму "мало місця".