В Одесі чоловік зарізав 16-річного підлітка за відмову дати закурити (фото)

У Одесі харків'янин вбив підлітка. Подія сталася 6 травня ввечері. Про це повідомляє пресслужба Національної поліції в Одеській області.

За даними поліції, 24-річний житель Харкова ввечері попросив двох підлітків закурити. Ті відмовили. Виникла бійка, в результаті якої сталося вбивство.

Поліція повідомила, що в спальному районі підлітки поспішали до дому до комендантської години. Їх звернули увагу молодики, які сиділи на лавці біля дитячого майданчика, і попросили закурити. Коли підлітки відмовили, двоє незадоволених молодих людей з компанії почали сваритись і лякати їх.

Один з хлопців розпилений сльозогінним балончиком та втік. Він зателефонував до приватної охоронної фірми з проханням допомогти. Коли він повернувся, побачив тіло свого друга на землі підтеклим кров'ю. Помічників поруч не було.

Підліток викликав швидку допомогу, але поранений помер ще до приїзду медиків. Основна причина смерті - травма серця та крововтрата.

Підозрюваного у вбивстві розшукали та затримали наступного ранку. Це 24-річний харків'янин, який знімав квартиру в Одесі. Він розповів, як він викинув ніж, яким вдарив підлітка, на козирок під'їзду неподалік від місця події. Поліція уже знайшла інструмент злочину.

Харків'янину повідомили про підозру у вбивстві. Йому загрожує до 15 років позбавлення волі.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що завершено досудове розслідування щодо вбивства підлітка на станції київського фунікулера. Підозрюваному загрожує довічне ув'язнення.