В Одесі пʼяний чоловік бажав смерті пораненим бійцям ЗСУ

П'яний чоловік бажав смерті бійцям
П'яний чоловік бажав смерті бійцям

У Одесі стався конфлікт, коли чоловік замовк хамлівки на адресу працівників ТЦК та СП, а потім напав на військовослужбовців, які були в шпиталі. Про це повідомили з оперативного командування «Південь».

Згідно з повідомленням, перехожий грубо звертався та демонстрував непристойні жести на адресу працівників ТЦК та СП. В цей момент біля них знаходилися військові, які перебували на лікуванні.

Військові, почувши образи, підійшли до чоловіка й ввічливо попросили його заспокоїтися. На це нетверезий чоловік відповів ще більшими загрозами та виразив бажання смерті, а також почав атакувати військовослужбовців кулаками.

Військові, які були поранені, змушені були захищатися та впоратися з агресором. За даними оперативного командування «Південь», працівники ТЦК не брали участі в конфлікті.

«Образа військовослужбовців повинна мати жорстку кару. Більшість військовослужбовців ЗСУ - це мобілізовані громадяни, які виконують свій конституційний обов'язок. Тому повага до ЗСУ має бути на першому місці у кожного», - заявили у командуванні.

Нагадаємо, сьогодні, 4 липня, місцеві жителі перекрили дорогу та заблокували роботу ТЦК, тому що, за їх словами, «військові затримують туристів». Блокпост у Ворохті, через який місцеві жителі напали на військових, був знятий. Проте перевірки документів від працівників територіального центру комплектування не будуть перервані. Про це повідомили з оперативного командування «Захід».

До речі, у Волинській області один з військовозобов'язаних напав на офіцера Територіального центру комплектування та соціальної підтримки. Йому загрожує до п'яти років ув'язнення.

Читайте також