В окупованій Горлівці помер пропагандист російського НТВ, поранений внаслідок обстрілу

Фото місця обстрілу в Горлівці
Фото місця обстрілу в Горлівці

У Донецькій області під час обстрілу селища Гольмівський отримали важкі поранення два співробітники телеканалу НТВ та окупант, який супроводжував їх. Російські ЗМІ повідомляють про цей інцидент.

За даними ЗМІ, під обстріл потрапили кореспондент Олексій Івлієв та оператор Валерій Кожин. Обох госпіталізували до міської лікарні №2.

За словами головного лікаря, співробітники телеканалу перебувають у коматозному стані і наразі перебувають у лікарні під операцією. Їх стан оцінюється як важкий.

ОНОВЛЕНО. 46-річний оператор Валерій Кожин, який працював на пропагандистському телеканалі НТВ, помер від отриманих поранень у Горлівці – місті, що контролюється російськими військами. Про це було повідомлено самим телеканалом. Другого співробітника телеканалу Олексія Івлієва прооперували і його життю загрози немає, повідомили пропагандисти.

Нагадаємо, що в місті Шебекіно, що знаходиться біля кордону з Україною, четверо людей підірвалися на міні.

Раніше вже були поширені відео з фейковими матеріалами, які були створені російськими пропагандистами. В цих відео родичі загиблих військовослужбовців ЗСУ домагалися проведення медичної експертизи тіл своїх близьких, і тоді, за їхніми словами, виявилося, що всі загиблі мали вилучення органів під час життя.

Зауважимо, що ворожа сторона спробувала розпочати пропагандистську операцію в селі Рижівка Сумської області.

Читайте також