Військові моряки врятували в Одесі людей, яких віднесло у відкрите море

Військові моряки врятували в Одесі людей, яких віднесло у відкрите море

Військові моряки врятували групу цивільних осіб, яких зачепили хвилі та віднесли у відкрите море в Одесі. Таку інформацію повідомили представники Управління комунікацій Командування Військово-морських сил Збройних сил України.

За даними, надійшли звернення про допомогу від рятувально-водолазної служби Одеської міської ради, оскільки ризиковані хвилі знесли людей у відкрите море.

Екіпаж одного з катерів національного флоту здійснив пошук та порятунок потерпілих, які опинилися у складних умовах на воді. Вдалося врятувати п’ятьох цивільних осіб та доставити їх на берег.

Нагадаємо, що ввечері 2 червня 20-річну дівчину з Рівного викинуло в море під час шторму. За метою відпочинку вона разом з колегами приїхала до Одеси 1 червня. Її знесло у воду, коли вона робила фотосесію на пірсі.

Загибла внаслідок цього інциденту стала 20-річна Олеся Олещук, яка працювала дільничною у поліції. Тіло дівчини пізніше виявили водолази, воно знайшлося після того, як Хвиля з силою знесла її з пірсу.

Також з початку літа стало відомо про загибель понад 30 дітей на водоймах України. У ДСНС закликають батьків бути більш уважними та не допускати дітей купатися самостійно.

Читайте також: