Ворог після довгої паузи вивів у море підводні ракетоносії: ЗСУ застерегли українців

Російські загарбники вивели на бойове чергування в Чорне море два підводні ракетоносії

Пресслужба Сил оборони півдня України повідомила про виведення двох підводних ракетоносіїв російськими загарбниками на бойове чергування в Чорне море. Зазначається, що рівень ракетної небезпеки дуже високий, а такий крок ворога став можливим після тривалої паузи.

Наразі на бойовому чергуванні знаходиться до восьми ракет. Інші кораблі російських військ розташовані в пунктах базування.

Сили оборони півдня України наголосили, що рівень ракетної небезпеки дуже високий, і закликали бути уважними до сигналів повітряних тривог.

Продовжується війна Росії проти України

Упродовж останньої доби тривають активні бойові дії між російськими загарбниками та Силами оборони України. За цей період відбулося 114 зіткнень. Російські війська здійснили чотири ракетні та 75 авіаційних ударів, а також 66 обстрілів з реактивних систем залпового вогню проти позицій українських військ та населених пунктів.

Авіація Сил оборони України влаштувала удари по двох пунктах управління, восьми районах зосередження російських військ та трьох зенітно-ракетних комплексах противника. Також ракетні війська ударили по одному пункту управління та одному району зосередження російських військ.