Загинула поліцейська: МВС показало рятувальну операцію у Чернігові (відео)

Унаслідок російського ракетного обстрілу Чернігова загинуло 11 людей, серед жертв – 25-річна лейтенант поліції. Наразі відомо, що 22 людей отримали поранення і щонайменше троє вважаються зниклими безвісти, пошуково-рятувальні роботи тривають. Про це повідомив голова МВС Ігор Клименко.

Ігор Клименко у Telegram пише: "Чернігів. Екстрені служби ліквідовують наслідки ракетних ударів по місту. 11 загиблих, 22 травмованих станом на зараз. Маємо заяви про щонайменше трьох безвісти зниклих. Під завалами – ще люди. Триває пошуково-рятувальна операція. З постраждалими працюють психологи. На відео – момент порятунку одного із потерпілих"...

З його слів, "серед загиблих внаслідок російського обстрілу – 25-річна лейтенант поліції". "Жінка жила в сусідньому будинку, перебувала вдома на лікарняному. Смертельне осколкове поранення…" – вказав міністр.

Сьогодні зранку росіяни завдали ракетних ударів по Чернігову – є загиблі та поранені. Про це повідомив очільник обласної військової адміністрації В'ячеслав Чаус. У місті створено оперативний штаб, надається вся необхідна допомога.

Також момент влучання російської ракети потрапив на відео.