Зеленський анонсував переговори щодо дозволу на удари по російських аеродромах

Зеленський анонсував переговори щодо дозволу на удари по російських аеродромах

Президент України Володимир Зеленський звернувся до народу після 858-го дня війни. Він розповів про удар по Харкову, справи на дипломатичному фронті та подякував рятувальникам.

Дорогі українці, українки!

Сьогодні в Харкові сталася ще одна атака російської авіації. Поштовий термінал був пошкоджений, і є десятеро поранених та одна загибла людина. Закликаю світ допомогти нам зупинити російську бойову авіацію, щоб ми могли знищити їх військову інфраструктуру та аеродроми і прийти до миру. Удари по російському прикордонню допомогли захистити життя. Ми продовжимо спілкування з нашими партнерами, щоб прийняти необхідні рішення.

Дякую рятувальникам, комунальним службам, поліції та медичним працівникам, які рятують людей. Відзначу героїв з Дніпровщини та Донеччини, які небайдужі до нашої держави. Ми продовжуватимемо боротися за Україну і мир разом із нашими партнерами.

Також важливо, що після першого Саміту миру ми продовжуємо отримувати підтримку від різних країн світу. Ми працюємо над мирним планом та безпековими питаннями.

Дякую всім, хто допомагає та захищає нас. Слава Україні!

Раніше Зеленський заявив, що перемога в війні з Росією для нього буде реальною.

Україна продовжує розробляти мирний план та співпрацювати з союзниками, щоб примусити Росію до миру.

Читайте також: