Зеленський розповів про ситуацію на фронті: Ми маємо вибивати для України результат

Зеленський на передовій України
Зеленський на передовій України

Зеленський заслухав доповіді про ситуацію на фронті

Президент України Володимир Зеленський ознайомився з доповідями щодо ситуації на фронті - було приділено увагу нашим військовим та нашим перспективам. Про це глава держави повідомив у вечірньому відеозверненні, 21 червня, пише "Хвиля".

Була, зокрема, доповідь голови Служби зовнішньої розвідки. Була доповідь Головкома ЗСУ Олександра Сирського.

"Я пишаюся всіма нашими людьми, які дуже стійко, дуже хоробро зараз відображають російські штурми. Харківщина - ситуація стала ще більш стабілізованою. І це - заслуга наших воїнів. Донеччина - дуже складно. Особливо цей Покровський напрямок - десятки російських атак щодобово", - зазначив він.

Зеленський наголосив, що важливо вистояти, знищувати окупанта і не давати Росії жодного приводу сподіватися, що у війні рашистам щось вдасться.

"Ми можемо і маємо вибивати для України результат. У всьому. Завжди. Коли є можливість, коли є шанси, і коли ми самі зобов'язані створювати для себе шанси на перемогу. На успіх України", - наголосив президент.

"Щоразу, коли українці тиснуть, намагаються, прагнуть перемогти, все вдається. Дорогою до нашої перемоги кожна перемога потрібна. І сьогодні подібні результати є. Дякуємо нашій збірній! Дякуємо нашій команді України, яка наближає державу до Євросоюзу! Дякую всім нашим захисникам та захисникам!", - сказав Зеленський.

Нагадуємо, що Зеленський обговорив з Дудою підготовку угоди щодо гарантій безпеки.

Читайте також