Зеленський зібрав нараду щодо ситуації у Дніпропетровській області

Засідання розробки плану щодо відновлення будівництва у Дніпропетровській області

У п'ятницю, 19 квітня, президент України Володимир Зеленський провів нараду щодо ситуації в Дніпропетровській області. Таку інформацію передав Телеграм-канал "Хвиля".

На нараді обговорювалися питання стосовно критичної інфраструктури, будівництва об'єктів захисту, та модернізації найважливіших об'єктів енергетики.

"Звичайно, подякував сьогодні і рятувальникам, які ліквідують наслідки російського ракетного удару по Дніпру. Дуже важливо, щоб кожен, хто потребує допомоги зараз, отримував її. І максимально активно працюємо з партнерами заради додаткових систем ППО для України", - зазначив він.

Збитки внаслідок російської атаки на Дніпро

19 квітня, вранці, було вчинено жорстокий ракетний удар по мирним містам України, зокрема по Дніпропетровській області. У Дніпрі було пошкоджено житлові будинки та об'єкти цивільної інфраструктури.

Президент України Володимир Зеленський відреагував на удар РФ по Дніпру, наголошуючи, що тривають рятувальні роботи та забезпечується допомога постраждалим.

У результаті атаки, було повністю зруйновано декілька поверхів житлового будинку та пошкоджено вокзал. Крім Дніпра, удар був нанесений також по Кривому Рогу та Синельниковому. Загалом, внаслідок атаки було 7 загиблих та 35 постраждалих.