"Я ‒ тато Героя" ‒ банкір Оністрат розповів про полеглого на фронті сина

Загиблого на війні сина банкіра та бізнесмена Андрія Оністрата, 21-річного Остапа із позивним "Бендер", поховають Берковецькому кладовищі в Києві. Прощання відбудеться у вівторок, 6 червня.

Тепер я ‒ тато Героя, повідомив Андрій Оністрат у Facebook.

"Думаю, мені віддадуть його завтра вранці з усіма документами. Відспівувати будемо в церкві, де ми його хрестили, у вівторок. Це на Смирнова- Ласточкіна. Ховати будемо у вівторок на Берковецькому цвинтарі. Знову важка ніч. Прокинувся як в моральному полоні. Не можу подітися від своїх думок", ‒ написав бізнесмен.

Також батько поділився щемливими спогадами про сина.

"Згадую хороше, що було між нами. Він ніколи не боявся нічого і нікого. Він завжди був готовий виконати любу задачу. Його дратував армійський тупізм і намагання нічого не робити. Він з ДШВ пішов, тому що там йому довелося "нічого не робити". І ще він до цього моменту був сином "Оністрата". А тепер, я ‒ тато Героя Остапа Оністрата. Напевно він підсвідомо цього хотів. На жаль, таким складним і незворотнім шляхом", ‒ додав Андрій Оністрат.

Підписуйтесь на наш телеграм канал новин - INKORR

Остап був оператором відділення ударних БПЛА, повідомили в пресслужбі 68 окремої єгерської бригади ім. Олекси Довбуша.

"Через місяць йому мало виповнитись 22. На фронті загинув оператор відділення ударних БПЛА Остап "Бендер" Оністрат. Щирі співчуття його батьку, який командує підрозділом, та побратимам Остапа", ‒ йдеться у дописі.

2 червня український банкір та бізнесмен Андрій Оністрат повідомив про загибель сина Остапа на війні.

Трагедія сталася під Вугледаром Донецької області. Вони служили разом у Сухопутних військах.