Як вдалося потопити підводний човен РФ у Криму? ЗСУ назвали «залежність» окупантів

Підводний човен РФ потоплений у Криму
Підводний човен РФ потоплений у Криму

Окупанти в Криму продовжують ремонтувати свої кораблі та підводні човни, незважаючи на атаки з боку українських сил оборони. Про це повідомив речник Військово-Морських сил ЗСУ Дмитро Плетенчук в ефірі "24 каналу".

Він відзначив, що росіяни не вірять у факти. Така ситуація була з попередніми атаками на їхні судна у Чорному та Азовському морях, і тепер вона повторюється в Криму.

Плетенчук зауважив, що Україна попереджала, що використовувати Крим як ремонтну базу є ризиковано, оскільки територія знаходиться під вогневим контролем ЗСУ. Він також наголосив, що росіяни продовжують ремонтувати свої кораблі, незважаючи на атаки з боку українських сил.

Раніше ремонт двох десантних кораблів також був завершений, але під час випробувань вони отримали ракетні удари від українських сил оборони.

3 серпня Сили оборони України атакували підводний човен та зенітний ракетний комплекс С-400 в Криму. У результаті атаки човен затонув.

Раніше також було заявлено, що українські сили оборони завдали значних пошкоджень Чорноморському флоту РФ. Україна потопила або серйозно пошкодила більше десятка кораблів із всього флоту.

Читайте також