Які знаки зуміють розбагатіти й забути про проблеми – гороскоп на тиждень з 30 січня до 5 лютого

З 30 січня до 5 лютого зачекайте з ухваленням рішення, щоб не нашкодити собі. Про це Gazeta.ua розповіла астрологиня Олена Максимова.

"Якщо шукаєте собі підлеглих, зробіть ставку на молодь, говорить астрологиня. Не чекайте, що все вдаватиметься легко. Якщо хочете чогось досягти, доведеться не досипати і працювати удвічі більше. Цього тижня у Раків, Дів і Терезів з'явиться можливість розбагатіти і забути про проблеми. Аби уникнути аварійних ситуацій, не працюйте із зіпсованою технікою. Завчасно віддавайте у ремонт неробочі тостери та грилі. Не можете сказати правду, промовчіть. Уникайте конфліктів на роботі. Нервові зриви можуть призвести до передінфарктного стану".

Овен (21 березня 20 квітня)

Настає період фінансових випробувань. Щоб втриматися наплаву, доведеться відмовитися від великих покупок. Багато хто передумає йти у магазин, доношуватиме взуття та одяг, які придбав торік.

Телець (21 квітня 20 травня)

Вас кликатимуть на заробітки і переманюватимуть у новий колектив. Не бійтеся змін. Грошей зароблятимете більше та й серед нових колег відчуєте себе затишно.

Близнюки (21 травня 21 червня)

Чим раніше прокидатиметеся, тим краще йтимуть справи. Не хочете нажити собі ворога не позичайте грошей у четвер. Навіть якщо просить близький родич. Нове кохання прийде у ваше життя у вівторок.

Рак (22 червня 22 липня)

Гроші йтимуть до ваших рук. Не спішіть вкладати їх у новий бізнес. Втрати неминучі. Уникайте провокацій. Вас спробують намовити на щось підле, а відповідати за вчинок доведеться самотужки.

Лев (23 липня 23 серпня)

Вигідних фінансових пропозицій буде обмаль, але ви зумієте розгледіти найпривабливіші. Кохані пишатимуться вами. Будьте вдячними за підтримку і довіру. Захворіли лишайтеся вдома. У ліжку вдасться швидше здолати недугу.

Діва (24 серпня 23 вересня)

Стосунки з коханими триматимуться на вашій ініціативі. Чи готові ви і далі догоджати тим, хто використовує вас як запасний варіант? У вихідні відвідайте батьків. Розпитайте у них про ваш родовід.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Магнітні бурі: чим загрожують і скільки їх буде у лютому

Терези (24 вересня 23 жовтня)

Цей день завершиться серйозними змінами у житті. Зважитеся на переїзд до партнера. У понеділок може загубитися цінна річ. Щоб знайти її, доведеться переставити меблі у будинку.

Скорпіон (24 жовтня 22 листопада)

Кожну новину братимете близько до серця. Через це нагадає про себе безсоння. Діти підуть до школи та повернуться у дитсадок. Зможете більше часу присвятити роботі. Частину обов'язків по дому перекладіть на тестів і свекрів.

Стрілець (23 листопада 21 грудня)

Не спішіть змінювати роботу. Згодом надійдуть набагато вигідніші пропозиції. Не розповідайте знайомим про проблеми в особистому житті. Станете героєм пліток. Нові курси підуть важко. Підводитиме пам'ять.

Козеріг (22 грудня 20 січня)

Почуваєтеся піднесено. У вівторок вдаватиметься робота, на яку раніше бракувало часу. Поза увагою залишаться інтереси коханих. Подбайте, щоб вони почувалися коханими та захищеними. Приготуйте незабутній подарунок до Дня святого Валентина.

Водолій (21 січня 20 лютого)

Вдасться здійснити неможливе і заробити неочікувано багато. Погоджуйтеся на підробіток. Правильно розподіліть сімейний бюджет. Можете отримати несподіваний спадок від далеких родичів.

Риби (21 лютого 20 березня)

У життя повернуться колишні коханні. Даремно погоджуєтеся відновити стосунки. Наступите на ті самі граблі. Покращити самопочуття допоможе повноцінний сон.

У лютому справи підуть краще. Складний період позаду. Можна зітхнути з полегшенням. Астрологиня розповіла, які чотири знаки ніколи не матимуть проблем з грошима.