Андрій Доманський втік з України. Де зараз живе ведучий, який просував "русский мир"

Ведучий Андрій Доманський, який активно просував "русский мир" на одному з телеканалів, втік з України ще на початку повномасштабного вторгнення.

Спочатку він несподівано підтримав Україну, але згодом видалив свої соцмережі та припинив з'являтися на телебаченні. Зараз ведучий живе за кордоном. Про це розповів шоумен Слава Дьомін.

Виявляється, скандальний ведучий переїхав до однієї з країн Балтії Естонії, Латвії чи Литви. Він законно перетнув кордон, адже має п'ятеро дітей, троє з яких неповнолітні.

Підписуйтесь на наш телеграм канал новин - INKORR

Дьомін додав, що писав Доманському з пропозицією записати інтерв'ю, проте той проігнорував повідомлення.

Андрій Доманський народився в Одесі. Свою кар'єру він починав на радіо в 1994 році. Через шість років став ведучим програми "Підйом". Також він вів шоу "Хто проти блондинок?", "Все для тебе", "Інтуїція", "Сусід на обід", "Фабрика зірок" та інші.

У нього було два офіційних і один цивільний шлюб. Однією з дружин Доманського була ведуча Лідія Таран. У них є дочка Василина.

Співак Сергій Бабкін потрапив у гучний скандал своєю останньою композицією "Зрада", у якій звернувся до українців у гнівному тоні. Крім цього артист посміявся з надмірного використання терміна "зрада". "А чи не заплуталися ми, рідні, у термінах? А чи не зазираємо таким чином у темряву? Чи не надто забагато сил іде заради зради? Чи не стаємо ми нацією, схожою на стадо?" йдеться у приспіві. Українці залишають обурливі коментарі й кажуть, що Бабкін створив навіть гіршу версію композиції "Волонтер" Потапа.