Армія РФ кидає сили на два напрямки на Донбасі

Армія РФ на Донбасі
Армія РФ на Донбасі

Український добровольчий бійці "Південь" повідомив, що російська армія кидає багато сил на Курахівський та Вугледарський напрямки. Селидове також знаходиться під прицілом ворога, і якщо він зможе пройти ці місця, це створить більше проблем в Покровському та Торецькому напрямках. "Ми звертаємо максимальну увагу на Селидове і стежимо за проходженням оборони там. Але ми розуміємо, що і в Торецьку теж не буде легко для ворога, завдяки досвідченим воїнам та перешкодам в місцевості та промислових зонах", - заявив Братчук.

Він також зазначив, що інтенсивність боїв залежить від ресурсів, наявних у російських окупантів. Наразі вони мають достатньо живої сили. Однак, у них можуть виникнути проблеми з боєприпасами через знищення арсеналів у Тверській області. "Це може вплинути на фронт, зокрема на Харківському, Куп'янському та Курському напрямках", - додав Братчук.

Він підкреслив, що ситуація залишається динамічною і неможливо зробити точний прогноз. Однак є сподівання, що керівні рішення допоможуть встановити кращу комунікацію між суміжними підрозділами для покращення оборони Покровська, Торецька і Селидового.

Читайте також