Головна

Безугла влаштувала у кастинг на посаду головнокомандувача ЗСУ

Безугла на кастингу головкомандувача ЗСУ

Заступниця голови Комітету Верховної Ради з національної безпеки Мар'яна Безугла організувала кастинг на посаду головнокомандувача Збройних сил України і провела голосування на своїй сторінці у Facebook. В списку було 13 кандидатур, серед яких були Кирило Буданов, Олексій Неїжпапа та Денис Прокопенко.

Безугла наголосила, що голосування має рейтинговий характер і слугує лише для обговорення. Вона закликала користувачів залишати коментарі зі своїми думками та ідеями. Депутатка також висловила свої сподівання на отримання реального плану на 2024 рік. В той же час, вона зазначила, що жодна посада не є недоторканною і керівництво ЗСУ можна розглядати критично.

Раніше Безугла заявила, що керівництво ЗСУ має піти, звинувачуючи головнокомандувача Валерія Залужного в тому, що він не надав план задуму на 2024 рік. Ці заяви викликали обурення серед інших народних депутатів, які величали їх неадекватними.

На Безуглу також звернули увагу Максим Жорін, екскомандир полку "Азов", та Юрій Гудименко, голова Українського об'єднання "Мрія" і ветеран. Жорін заявив, що втручання таких людей в справи мобілізації та війни є шкідливім для України, тоді як Гудименко звернувся до СБУ з проханням розслідувати можливе розголошення державної таємниці Безуглою.

Читайте також: