Брянськ атакували безпілотники: лунають вибухи

Брянськ атакували безпілотники: вибухи лунають
Брянськ атакували безпілотники: вибухи лунають

У місті Брянськ Росії ночю 10 вересня відбулася серія вибухів. За інформацією місцевих жителів в соціальних мережах та Telegram-каналах, над містом було помічено багато безпілотників.

Місцевий губернатор Олександр Богомаз заявив про те, що спроба масованої атаки з використанням безпілотників була відбита.

Телеграм-канали повідомили, що велика кількість безпілотників пролетіла над Брянщиною та прямує в інші регіони Росії.

Також у мережі опублікували відео вибухів.

Нещодавно на всій території Білгородської області Росії оголошувалася ракетна небезпека. Були почуті вибухи в місті Білгород та селі Таврово Білгородського району. Губернатор області В'ячеслав Гладков повідомив про роботу протиповітряної оборони.

Нагадаємо, що ніч на 7 вересня СБУ дрони атакували склад з боєприпасами та технікою у Воронезькій області, де триває детонація.

За джерелами, цієї ночі безпілотники СБУ влучили в великий склад боєприпасів та техніки у населеному пункті Солдатське Воронезької області РФ. Цей склад використовувався ворогом для перекидання техніки в Україну.

Це вже друга атака на Острогожський район за останні два тижні. 24 серпня українські сили завдали удару по складу боєприпасів російської армії, після чого тривала детонація протягом доби.

Читайте також