Чоловік викликав поліцію, бо не міг пригадати, де сховав пакунок конопель

Пакунок конопель ховає чоловік - новина
Пакунок конопель ховає чоловік - новина

Мешканець Рівненщини зателефонував до поліції та попросив допомогти відшукати пакетик конопель

Пресслужба Патрульної поліції Рівненської області повідомила, що мешканець Смиги звернувся до поліції зі заявою про крадіжку пакетика конопель. Чоловік стверджував, що підозрює у крадіжці своїх знайомих.

Поліція розкрила справу

Патрульні прибули на місце події та помітили, що заявник перебуває у стані алкогольного сп'яніння. Виявився, що сам чоловік приховав пакетик конопель та не може знайти його. Інспектори склали постанову за статтею 183 КУпАП, яка передбачає відповідальність за завідомо неправдивий виклик спецслужб.

Адміністративна відповідальність за неправдиві виклики

Пресслужба поліції нагадала, що за неправдиві виклики екстрених служб передбачена адміністративна відповідальність у формі штрафу. Сума штрафу може становити від 850 до 3400 грн.

Ухвалення закону про медичний канабіс

Верховна Рада прийняла закон про медичний канабіс у другому читанні. Цей закон регулює використання канабісу виключно в медичних, промислових та наукових цілях.

Співпраця між Міністерством оборони та Державною службою України з лікарських засобів та контролю за наркотиками

Міністерство оборони та Державна служба України з лікарських засобів та контролю за наркотиками підписали меморандум про співпрацю. Це означає, що військові частини можуть отримати дозвіл на використання наркотичних засобів, психотропних речовин та прекурсорів.

Читайте також