Данія стала європейським Лас-Вегасом для швидких одружень – Bloomberg

У датському Лас-Вегасі швидкі одруження - Bloomberg
У датському Лас-Вегасі швидкі одруження - Bloomberg

У Данії, в містечку Обенро, щороку відбувається багато весіль. Це місце стало дуже популярним серед іноземних пар, які хочуть одружитися. На відміну від інших країн, в Данії процес весільної реєстрації дуже простий і швидкий.

Обенро розташоване біля кордону з Німеччиною і приваблює багато пар, які хочуть одружитися. Кожного тижня сюди приїжджають пари, щоб влаштувати весілля

Тенденція одружуватися в Данії поширюється по всій країні, не тільки в Обенро. Про це свідчить кількість виданих свідоцтв про шлюб. В Данії минулого року було видано понад 18 000 свідоцтв іноземним парам. Крім того, Данія була першою країною, яка визнала одностатеві партнерства.

Простота процесу весільної реєстрації забезпечує велику популярність Данії серед закоханих пар. Усі документи можна оформити онлайн, їм не потрібні свідоцтва про народження, а процес зазвичай займає всього кілька днів.

У порівнянні з іншими країнами, які вимагають багато документів і процедур, оформлення весілля в Данії є швидким і простим. Наприклад, в Німеччині іноземні пари повинні представляти оригінали документів, а в процесі оформлення може знадобитися до року часу.

Місто Обенро достатньо зручно розташоване для закоханих пар, а також надає комфортні умови для весілля. Тут можна проводити весілля протягом п'яти днів на тиждень, є можливість вибрати церемонію на пляжі без додаткових витрат.

Також варто зазначити, що весілля сприяють розвитку економіки регіонів. Наприклад, на острові Ере щорічно проводяться близько 2000 весіль, це приносить близько 1,8 млн євро до місцевої економіки.

В столиці Данії, Копенгагені, також розвивається весільний туризм. Туристам, які виявляють "екологічну відповідальність", надаються різні безкоштовні послуги. Така ініціатива спрямована на підтримку екологічного способу життя.

Читайте також