Данілов зробив обнадійливу заяву щодо кількості ракет в РФ

У Раді національної безпеки й оборони чітко рахують всі ракети, які Росія використовує для масованих обстрілів України. Також знають точну кількість ракет, що лишилися у ворога.

Дійшли висновку, що РФ не має спроможности виробляти необхідну їй кількість, повідомив секретар РНБО Олексій Данілов в ефірі "Радіо Свобода".

"Спроможності виробляти таку кількість для того, щоб вони могли нас постійно на довгий проміжок часу тероризувати, у них вже немає. І це не лише інформація Апарату Ради нацбезпеки, у нас є зведена інформація всіх наших структур", - зазначив Данілов.

Підписуйтесь на наш телеграм канал новин - INKORR

За його словами, він знає точне число ракет, яке залишилося в Росії, однак називати його відмовився.

"Ви бачите, що вони вже знижують інтенсивність масованих ударів", - додав секретар РНБО.

Уранці 26 січня Росія масовано обстріляла Київ та інші регіони України крилатими ракетами. Повітряна тривога тривала близько 4 год. Ворог запустив 55 ракет, сили ППО збили 47. 20 крилатих ракет "приземлили" на підльоті до Києва та над столицею.

Пуски ворожих ракет були з літаків Ту-95, Су-35, МіГ-31К та кораблів в акваторії Чорного моря. Серед ракет стратегічні крилаті Х-101, Х-555, гіперзвукові Х-47 "Кинджал", крилаті корабельні "Калібр", а також керовані авіаційні ракети Х-59.