Держава вже закупила та передала на фронт мільйон дронів, – Зеленський

Мільйон дронів на фронт
Мільйон дронів на фронт

Зеленський розповів про постачання дронів на фронт

Президент Володимир Зеленський розповів про ситуацію з постачанням дронів на фронт. Він зазначив, що до цього залучені як держава, так і волонтери. Згідно з словами президента, на сьогоднішній день вже використовується мільйон дронів, які були придбані за кошти держави та поставлені на фронт.

"Станом на сьогодні є вже мільйон дронів, які були закуплені за державний кошт та поставлені на фронт. І це тільки те, що робить держава. Є також постачання від волонтерів, від усіх, хто підтримує", - розповів президент.

Зеленський висловив подяку всім, хто робить армію технологічною: українським виробникам, державному сектору та усім партнерам, які сприяють виробництву дронів в Україні.

"Ми будемо продовжувати збільшувати це постачання, і головне, щоб технологічний розвиток допомагав нам зберегти життя наших воїнів. Дякую всім, хто підтримує Україну! Слава Україні!", - заявив президент України.

Головнокомандувач Збройних сил України Олександр Сирський провів нараду з командирами підрозділів безпілотних систем. В результаті спільної роботи були отримані позитивні результати ураження та знищення ворожих цілей ударними дронами. Також, сухопутні війська ЗСУ підтвердили випадок знищення російського танка від безпілотника-дракона військовослужбовцями 30-ї окремої механізованої бригади.

Читайте також