Для кого остання п'ятниця весни стане найуспішнішим періодом у році – гороскоп на 26 травня

26 травня люди схильні будуть видавати бажане за дійсне. Прагнутимуть високих результатів, не докладаючи достатніх зусиль. Про це Gazeta.ua розповіла астрологиня Олена Максимова.

"Невисока працездатність та підвищена тривожність заважатимуть роботі, - говорить астрологиня. Займіться поточними справами. Відкладіть до наступного тижня розгляд складних питань. Оминайте конфліктних людей. Вони зіпсують ваш день. Не час думати про великі покупки. Придбані речі не служитимуть довго. Пильнуйте під час роботи з гострими предметами й механізмами. Запобігайте травмуванню. Не бажані оперативні втручання. Особливо якщо йдеться про очі або серце. Для Овнів і Терезів, Дів і Скорпіонів остання п'ятниця весни стане найуспішнішим періодом у році".

Овен (21 березня 20 квітня)

Почуватиметеся втомленими. Не шукайте розраду і бадьорість в алкоголі чи кофеїні. Краще відмовитися від молока. Пийте більше зеленого чаю. Він покращить настрій і зміцнить імунітет.

Телець (21 квітня 20 травня)

Настає перехідний період, який допоможе віднайти внутрішню рівновагу і людей, які стануть надійними супутниками у житті. Не хапайтеся за всі пропозиції із заробітку. Витратите багато зусиль, але за працю заплатять менше, ніж обіцяли.

Близнюки (21 травня 21 червня)

Добре провітрюйте оселю та офіс. Чим чистішим повітрям дихаєте, тим краще працює голова. Стережіться укусів бджіл та шершнів. Майте при собі ліки від алергії.

Рак (22 червня 22 липня)

Особливо важко буде знайти спільну мову з дітьми. Підлітки стають нетерплячі, шукатимуть пригоди на свою голову. Не поспішайте їм щось забороняти, бо намагатимуться вирватися з-під контролю. Допоможе відверта розмова та уміння вислухати.

Лев (23 липня 23 серпня)

Стосунки з коханими якісно зміняться на краще. Це вдалий час для шлюбів. Подумайте, чого вам бракує. Мрії почнуть здійснюватися.

Діва (24 серпня 23 вересня)

Зараз час аналізувати. Прислухайтеся, що говорять люди навколо, накопичуйте досвід. Родинні сварки виникатимуть через те, що хтось з близьких не може визначитися з роботою чи місцем навчання. Не тисніть одне на одного.

Підписуйтесь на наш телеграм канал новин - INKORR

Терези (24 вересня 23 жовтня)

Віддалена робота набридне. Забажаєте повернутися до офісу і колективу, бо сумуєте за спілкуванням. Ваша допомога зараз потрібна незнайомцям. Віддайте частину заробленого на благодійність.

Скорпіон (24 жовтня 22 листопада)

Нові співрозмовники принесуть роздратування і неспокій у ваш дім. Не довіряйте їхнім обіцянкам. Краще синиця в руках, ніж журавель в небі. Прислухайтеся до свого серця.

Стрілець (23 листопада 21 грудня)

Покращить настрій листування у соцмережах. На сайті знайомств своєї пари знайти не вдасться. Минайте задушливі та прокурені приміщення. Страждатимете від запаморочення.

Козеріг (22 грудня 20 січня)

Хотітиметься відпочинку. Дратуватиме критика. Не беріть близько до серця слова людей, які самі не тямлять у тому, що намагаються аналізувати. Прибутковим буде ранок. Не зволікайте. Вдасться легко розбагатіти, якщо довірятимете власному розуму та інтуїції

Водолій (21 січня 20 лютого)

Вдаватиметься усе, за що б не бралися. Матимете те, чого довго бажали. Навколо будуть надійні друзі. Вами захоплюватиметься керівництво. Не соромтеся просити про підвищення зарплати.

Риби (21 лютого 20 березня)

Фінансів вистачає, аби впевнено рухатися вперед. Відкладіть перестановку в оселі, не час обирати меблі і купувати техніку, яка вже була у використанні. Вдалою буде покупка одягу і взуття.

Астрологиня приголомшила фінансовим прогнозом на червень. Дізнайтеся першими, хто знайде своє покликання і розбагатіє.