Дрони атакували підприємства в Тамбовській і Воронезькій областях РФ

Дрони атакують підприємства в Тамбовській та Воронезькій областях РФ
Дрони атакують підприємства в Тамбовській та Воронезькій областях РФ

Безпілотники атакували російське підприємство та аеропорт

У Тамбовській області Росії було атаковано підприємство "Біохім" та у Воронезькій області закрили промислове підприємство. Аеропорт у Нижньому Новогороді також був тимчасово закритий. Про це інформують губернатори Тамбовської та Воронезької областей в Telegram та видання ТАСС.

«Сьогодні о 5:20 ранку в м. Рассказово, імовірно, внаслідок прильоту безпілотника на підприємстві "Біохім" пролунав вибух із подальшим загорянням», - заявив губернатор Тамбовської області.

Внаслідок цього інциденту ніхто не постраждав, пожежу було швидко локалізовано. Губернатори обох областей заявили про готовність служб міста виконувати свої обов'язки на місці інциденту.

«В одному з районів Воронезької області було виявлено та подавлено безпілотний літальний апарат нашими силами ППО та РЕБ. Він впав на будівлю цеху промислового підприємства», - повідомив губернатор Воронезької області.

Атака не призвела до жертв, але спричинила незначне загоряння на одному з поверхів будівлі. Наразі на місці події працюють пожежні розрахунки.

ТАСС із посиланням на Росавіацію також повідомляє, що аеропорт Нижнього Новгорода було закрито через загрозу нальоту українських безпілотників.

Нагадаємо, що в минулому році також були атаки безпілотників в Росії. Тільки двома місяцями раніше відбувся вибух в Тульській області, також викликаний безпілотниками. Після цього інциденту були пошкоджені спиртзаводи в різних районах області.

Читайте також

сьогодні, 09:42 2 переглянули