Дрони СБУ уразили інфраструктуру військового аеродрому «Шайковка»

Ураження аеродрому Дронами СБУ відбулися
Ураження аеродрому Дронами СБУ відбулися

Українські дрони Служби безпеки пошкодили інфраструктуру російського військового аеродрому "Шайковка" в Калузькій області, де базуються літаки ТУ-22М, які атакують Україну. Про це повідомили джерела.

Представник заявив, що "СБУ разом з українськими силами оборони активно нищить ракетно-артилерійський потенціал противника. Нещодавно ми знищили арсенал у Тверській області, а сьогодні атакували одне з важливих логістичних пунктів ворога, де знаходилися боєприпаси для ударів по Україні. Наші дії призвели до знищення значного обсягу ворожих ресурсів".

Раніше українські війська вперше здійснили атаку на два російські військові арсенали. Крім того, російська радіолокаційна станція була також уражена.

Дрони атакували також військовий об'єкт в селищі Октябрський, де знаходяться ракетні шахти і де знаходиться ракета "Сармат".

Нагадаємо, раніше було зроблено удар по 23-му військовому арсеналу Міністерства оборони Росії в селищі Жовтневе Тверської області. Після вибухів розпочалася детонація боєприпасів.

Читайте також