Дворецький короля Чарльза розсекретив, що насправді їсть монарх

Дворецький Чарльза розкрив дієту монарха
Дворецький Чарльза розкрив дієту монарха

Грант Гарролд, колишній дворецький принца Чарльза, розповів, що король не відмовився б від улюблених страв, якби їх йому запропонували. В інтерв'ю Express.co.uk він зазначив, що в їжі короля немає нічого незвичайного і він би не відмовився від пива та бургера.

Працюючи на королівську сім'ю, я зрозумів, що в їхніх звичках у їжі немає нічого незвичайного. Король не відмовився б від бургера, він не відмовився б і від пива.

Гарролд також розповів, що король споживає як традиційну, так і сучасну їжу, а деякі овочі у нього навіть вирощуються в його садах.

Він любить овочі і має город в Гайгроуві. Овочі завжди у його меню. Якби він хотів перекусити, то не сидів би з пачкою чипсів.

Ці подробиці про їжу короля стали відомі після того, як він почав їсти авокадо на обід за порадою своїх лікарів.

Тепер король їсть половину авокадо, щоб підтримувати себе протягом дня. Це особливо важливо, якщо ви хворієте.

Також повернувся до громадянських обов'язків після боротьби з раком король Великої Британії Чарльз III. Разом із дружиною він відвідав онкологічний центр Macmillan при лікарні Університетського коледжу.

Королева Кейт Міддлтон, у свою чергу, уникає скандалів, пов'язаних зі сварками королівської сім'ї з принцом Гаррі та Меган Маркл. Після їх переїзду до США та відмови від королівських обов'язків, конфлікти в Британії не затихають.

Читайте також