Франція відкриє в Україні оборонний завод. У Києві стався обвал моста. Головне за 19 червня

Франція відкриє в Україні оборонний завод. У Києві стався обвал моста. Головне за 19 червня

У Києві стався обвал мосту на вулиці Борщагівській, через що рух транспорту на проспекті Повітряних сил був перекритий. Причина обвалу поки невідома, оскільки міст був у задовільному стані і проходив останнє обстеження в 2020 році.

Французька компанія Thales уклала три угоди з українськими підприємствами оборонної промисловості, що стануть важливою підтримкою для українського фронту та оборони.

QR-код у мобільному додатку "Резерв+" тепер є офіційним документом для перетину кордону з України. Зміну в законодавстві повідомили в ДПСУ.

Президент Зеленський підписав закон, згідно з яким будуть накладатися штрафи за надсилання образливих повідомлень сексуального характеру у месенджерах.

Головне управління розвідки встановило, що злочин розстрілу українських полонених біля Роботиного скоїли військовослужбовці російської армії. Розвідка назвала прізвища злочинців і розташування їхнього пункту дислокації в Росії.

Російський диктатор Путін та лідер КНДР Кім Чен Ін уклали договір про взаємну підтримку в разі агресії проти Пхеньяна або Москви.

Мер Харкова повідомив про вибух, що пролунав в місті, ймовірно викликаний ракетним ударом. Інформація про постраждалих та руйнування ще уточнюється.

Читайте також: