Генштаб ЗСУ: інтенсивність боїв на фронті зросла до 80 зіткнень

Генштаб ЗСУ: інтенсивність боїв на фронті зросла до 80 зіткнень

Українські сили продовжують стримувати російські окупаційні війська

За останній звітний період, війська оборони України вдалося стримувати натиск російських окупаційних військ. Кількість бойових зіткнень зросла до 80, а українські захисники успішно відбивають спроби прориву оборони та завдають втрат ворогу.

На Харківському напрямку ворог шахрайських дій використовує авіаудари по населених пунктах України з території РФ. Також, на Куп'янському напрямку, ворожі загарбники атакують за підтримки авіації, тривають бої поблизу Новоселівки, Синьківки та Кругляківки.

Населення Лиманського напрямку безуспішно атаковано ворожими силами восьмий раз, а ситуація на Сіверському напрямку теж залишається напруженою.

Основні бої інтенсивності відбуваються на Покровському напрямку, де за добу було здійснено 28 атак, 23 з яких вдалося відбити. На Курахівському напрямку, тривають бої поблизу Красногорівки та Парасковіївки.

Російська авіація здійснила удари керованими бомбами по Великій Новосілці на Времівському напрямку та інших населених пунктах на Краматорському напрямку.

Генеральний штаб ЗСУ запевняє, що ситуація під контролем і війська оборони гідно відбивають атаки окупантів на всіх напрямках.

Нагадаємо, український виробник дронів Skyeton показав нові розробки.

Читайте також: