Google видалить частину облікових записів

З 1 грудня Google почне видаляти облікові записи, які не були використовувані протягом двох років, згідно з їх оновленою політикою користування. Google надішле кілька сповіщень власникам таких облікових записів на їх електронну пошту перед видаленням, повідомляє Bloomberg.

Заявка Гуглу говорить: "Найпростіший спосіб підтримувати активність облікового запису Google (і, таким чином, уникнути його видалення) - входити принаймні раз на два роки".

Google вважатиме обліковий запис активним, якщо користувач надсилатиме або відкриватиме електронні листи, використовуватиме пошукову систему Google і переглядатиме відео на YouTube під час входу в обліковий запис. Також активність може враховуватись за підписками, налаштованими через обліковий запис Google, наприклад, профілями сторонніх додатків і публікацій.

Це оновлення стосується лише особистих облікових записів Google, які не використовувалися протягом двох або більше років. Облікові записи організацій не будуть зачіпані.

Також слід зазначити, що через два роки бездіяльності може бути видалений вміст Google Фото, тому рекомендується відкривати програму час від часу, щоб уникнути втрати зображень.

Між іншим, 3 листопада стало відомо, що Google остаточно залишає російський ринок.