Хмельниччина пережила найдовшу повітряну тривогу. Деталі від влади

Довготривале попадання в повітряну тривогу на Хмельниччині
Довготривале попадання в повітряну тривогу на Хмельниччині

Найдовша повітряна тривога за весь час війни в Хмельниччині

Сьогодні, 28 жовтня, відбулася найдовша повітряна тривога для Хмельниччини за весь період розгортання війни. Вона тривала 11 годин. Про це повідомив начальник Хмельницької ОВА Сергій Тюрін.

За даними глави регіону, протягом цих 11 годин наші сили ППО знищили 10 ворожих безпілотників.

«Точне місце падіння уламків встановлюється. Станом на цю годину повідомлень щодо травмованих чи загиблих не надходило», – зазначив Тюрін.

Наслідком атаки пошкоджено вікна житлового будинку, гараж та автомобіль. На місці події працюють усі необхідні служби.

Нагадаємо, що вночі на 28 жовтня ворог атакував Київщину ударними БпЛА – в районі гриміли вибухи. Тривога тривала приблизно 13 годин.

Пожежа в Житомирській області внаслідок збитого безпілотника

Як повідомлялося, в ніч на понеділок, 28 жовтня, у Житомирській області сталася пожежа через падіння уламків збитого російського безпілотника. Пожежа виникла в одному з населених пунктів Житомирського району. Пресслужба Державної служби з надзвичайних ситуацій зазначила, що внаслідок падіння безпілотника загорілися житловий будинок та господарська будівля зі шлакоблоків. Пожежу ліквідовано навіть не до ранку.

Авіаційний удар по енергетичним об'єктам Конотопського району

Крім того, сьогодні, 28 жовтня, російські війська нанесли авіаційний удар за допомогою безпілотників по енергетичних об'єктах критичної інфраструктури Конотопського району.

Обстріл центру Херсона та постраждалі від ворожої бомби в Харкові

Також вночі російські сили обстріляли центр Херсона. В результаті атаки загинули двоє людей, а ще четверо отримали поранення, серед них – 13-річний хлопчик.

Будинок в Холодногірському районі Харкова отримав пошкодження від ворожої бомби, що призвело до постраждання семеро осіб, з них – 16-річна дівчина.

Читайте також