Ізраїль завдав авіаударів по Сирії: знищено склади зброї «Хезболли»

Авіаудари Ізраїлю знищили склади зброї «Хезболли»
Авіаудари Ізраїлю знищили склади зброї «Хезболли»

Ізраїльська авіація нанесла удари по об'єктах у Сирії

У ніч на 5 жовтня Ізраїльська авіація здійснила серію ударів по центральній частині Сирії, зокрема по об'єктах у провінції Хомс. Під час атаки в аеропорту Пальміри були знищені склади зброї, належать бойовикам групи "Хезболла". Про це повідомляють Сили оборони Ізраїлю.

За інформацією, військово-повітряні сили Ізраїлю вразили склади зброї і ракет, які використовувались "Хезболлою" в аеропорту Пальміри. Цей удар є частиною кампанії Ізраїлю проти інфраструктури "Хезболли" та їхніх союзників у регіоні.

Ізраїль продовжує здійснювати військові операції на території Сирії з метою ліквідації об'єктів, що загрожують його національній безпеці. Уряд Ізраїлю багаторазово заявляв, що не допустить зміцнення позицій Ірану та його союзників на сирійській території.

Нагадаємо, раніше Ізраїль наніс удари по столиці Сирії, в результаті яких загинула відома телеведуча.

Також, Армія оборони Ізраїлю оголосила район навколо трьох населених пунктів на кордоні з Ліваном закритою військовою зоною.

Раніше повідомлялося, що внаслідок масштабних авіаударів Ізраїлю проти "Хезболли" на півдні Лівану загинуло близько 300 осіб і ще понад 1000 отримали поранення.

Читайте також