Камала Гарріс потрапила під критику через колір вбрання

Камала Гарріс в яскравому вбранні
Камала Гарріс в яскравому вбранні

Преса в США активно обговорює вбрання Камали Гарріс, коли вона з'явилася на з'їзді Демократичної партії в Чикаго. За інформацією The New York Times, костюм Камали Гарріс нагадує костюм, який носив президент Барак Обама. Тоді багато журналістів та оглядачів критикували Обаму за такий "несерйозний" колір костюма, який був не відповідним до серйозної теми.

Костюм Обами був метафорою його несерйозності.

Також соцмережі обговорюють вбрання Камали Гарріс, вважаючи, що вона кепкує над минулим консервативним жахом через темно-коричневий костюм.

Гра в тролів сильна.

На думку The New York Times, таке вбрання символізує історичну кандидатуру Камали Гарріс, яка стала першою темношкірою жінкою-кандидатом на посаду президента США від головної партії країни, а також першою жінкою південноазіатського походження, як і Барак Обама.

Камала Гарріс була офіційно затверджена кандидаткою на посаду президента США від Демократичної партії на національному з'їзді в Чикаго. Вона також випереджає Дональда Трампа в популярності у п'яти з семи ключових штатів у передвиборчій гонці.

Витрати на рекламу

Крім того, Камала Гарріс витрачає вдесятеро більше грошей на цифрову рекламу, ніж Дональд Трамп. Гарріс уже витратила $57 млн, тоді як Трамп - $5,6 млн.

Читайте також