Карта бойових дій в Україні станом на 18 серпня 2024 року

Карта бойових дій в Україні
Карта бойових дій в Україні

За добу російські загарбники завдали по території України три ракетні удари із застосуванням трьох ракет, 64 авіаудари, скинувши при цьому 58 КАБів. Окрім того, загарбники задіяли для ударів 463 дрони-камікадзе та здійснили 2668 обстрілів по позиціях наших військ і населених пунктах із використанням різних типів зброї.

Новини війни в Україні

З початку доби відбулося 98 бойових зіткнень. Основні зусилля наших військ спрямовані на зрив виконання окупантами завдань наступу та зниження бойового потенціалу ворога. Про це інформує Генштаб ЗСУ.

Останні новини з фронту

Основні зусилля ворога концентруються на Покровському напрямку. Сили оборони дають гідну відсіч загарбникам на усіх напрямках. Противник зазнає значних втрат в особовому складі та техніці.

Упродовж дня, агресор 35 разів атакував в районах Воздвиженки, Миролюбівки, Новотроїцького, Новогродівки, Гродівки, Миколаївки, Желанного та Завітного. 20 атак українські захисники вже відбили, ще 15 боєзіткнень тривають.

Сьогодні окупанти на цьому напрямку втратили більше 270 військовослужбовців вбитими та пораненими; танк та шість автомобілів - знищеними. Також, українські захисники завдали суттєвих пошкоджень чотирьом артилерійським системам, РСЗВ, танку та 12 автомобілям противника.

Читайте також