Карта бойових дій в Україні станом на 21 вересня 2024 року

Карта бойових дій 21.09.2024 р.
Карта бойових дій 21.09.2024 р.

За останню добу російські війська нанесли 54 авіаудари із застосуванням 67 бомб, а також використали 671 безпілотник. Загалом було проведено більше 3700 обстрілів по позиціях українських військ та населених пунктах за допомогою різних видів зброї.

Новини про війну в Україні

Протягом минулої доби відбулося 190 бойових зіткнень. Українські військові продовжують активно відбивати атаки ворога, завдаючи йому значних втрат та виснажуючи по всій лінії фронту. Про це повідомили з Генштабу ЗСУ.

Останні новини з фронту

Самі жаркі бої відбуваються на Покровському напрямку.

На Харківському напрямку

Окупанти протягом дня здійснили три атаки біля Вовчанська. Захисники змогли відбити два штурми ворога, триває ще одне боєзіткнення.

За попередніми даними, протягом доби ворог втратив 64 бойових і працездатних осіб, було знищено одну бронетехнічну машину, три системи залпового вогню, 51 безпілотний літальний апарат та два автомобілі. Крім того, було пошкоджено одну одиницю спеціальної техніки, вісім артилерійських систем та два автомобілі ворога.

На Куп'янському напрямку

Ворог 19 разів атакував позиції українських військових у районах населених пунктів Степова Новоселівка, Синьківка, Стельмахівка, Кругляківка та Лозова. Досі тривають три боєзіткнення.

На Лиманському напрямку

Загарбники 18 разів намагалися продертися поблизу Чернещини, Греківки, Дружелюбівки, Невського, Новосадового, Тернів та Зарічного. Українські захисники відбили 17 атак, одне бойове зіткнення триває поблизу Дружелюбівки.

На Сіверському напрямку

Наші війська успішно відбили атаку ворога поблизу Виїмки.

На Краматорському напрямку

Окупанти провели шість штурмових дій в районах Часового Яру, Іванівського та Білої Гори. Ситуація під контролем українських військ.

На Торецькому напрямку

За підтримки бомбардувальної авіації, окупанти дев'ять разів атакували поблизу Дачного та Торецька. На околицях Щербинівки тривають бої.

На Покровському напрямку

На цьому напрямку продовжуються інтенсивні бої. Кількість зіткнень зросла до 32. Загарбники продовжують наступ на позиції українських захисників біля Зеленого Поля, Маринівки, Красного Яру, Воздвиженки, Новоторецька, Миролюбівки, Гродівки, Червоного, Селідового та Новогродівки.

На цей момент наші захисники відбили 30 атак ворога, ще два бойові зіткнення тривають. Найбільш гаряче зіткнення за останню добу сталося в районі Новогродівки, де було 9 бойових зіткнень.

Попередні втрати противника склали 264 загиблі та поранені, а також було здобуто двох полонених. Крім того, було знищено один танк, п'ять артилерійських систем, 10 одиниць автомобільної техніки та одну одиницю спеціальної техніки. Також пошкоджено 6 автомобілів та 7 артилерійських систем.

На Курахівському напрямку

Протягом доби на Курахівському напрямку відбулося 52 бойові зіткнення. Окупанти намагалися просунутися в районах населених пунктів Цукурине, Желанне Перше, Георгіївка, Дальнє, Олександрівка, Катеринівка та Костянтинівка. Українські військові відбили 44 атаки, ще 8 тривають.

На Времівському напрямку

Завдяки підтримці авіації агресор 12 разів атакував передову оборону в районах Вугледару, Пречистівки та Богоявленки. Два бої тривають досі.

На Оріхівському напрямку

Агресор шість разів намагався прорвати оборону наших захисників біля Малої Токмачки, Лобкового та Новоданилівки.

На Придніпровському напрямку

Три атаки ворога на позиції наших військових не мали успіху.

Нагадаємо, вже триває 941-й день повномасштабної війни в Україні.

Читайте також