Кім Чен Ин розчарований: обидва автомобілі, які Путін подарував, зламалися – соцмережі

Розчарований Кім Чен Ін: Подаровані Путіним автомобілі зламалися
Розчарований Кім Чен Ін: Подаровані Путіним автомобілі зламалися

Підарівка Путіна Кім Чен Ину - два автомобілі Aurus - отримала серйозні поломки, повідомляє російський Telegram-канал "Кремлівська табакерка". Перший лімузин страждає від проблем з кондиціонером, а другий має несправність системи охолодження двигуна.

Перша поломка сталася через три тижні після отримання автомобіля, а проблема з кондиціонером другого виникла через кілька тижнів після візиту Путіна до Пхеньяна. Кім Чен Ин був засмучений цими проблемами, оскільки вже оцінив нові лімузини.

Лімузини знаходяться в ремонті. Ця ситуація підкреслює серйозність проблем. Кожен лімузин коштує близько 500 тисяч доларів.

Нагадаємо, Путін визнав, що Збройні сили України здійснили успішну атаку на кораблі Чорноморського флоту Росії. Путін також заявив про необхідність захисту російського флоту від можливих атак.

Парламентська асамблея ради Європи ухвалила резолюцію, яка закликає до повної заборони ввезення в ЄС російського скрапленого природного газу та виступає за боротьбу з тіньовим нафтовим флотом.

Крім того, журналіст натякнув на існування другого кортежу Путіна, який використовується для відволікання уваги. В червні Путін літав Росією у супроводі винищувачів, що підтверджує початок війни в Росії.

Читайте також